×

HEAD OFFICE

Tel: 0700 14 0 18
Address: Petrich, ul. "Rokfeler" 108

OFFICE SOFIA

Tel: +359 889 317 615
Address: Sofia, bul. Bratia Bakston 42

INTERNATIONAL SALES

Tel: 0700 14 0 18
E-mail: eticom@eticom.bg

СПЕЦИАЛИЗИРАНИ РЕШЕНИЯ

Дистрибуторите, архитектите, собствениците на жилища и строителните компании предпочитат да работят с Етиком, защото им даваме решение, което да отговаря на техните уникални нужди, изисквания и предпочитания.

ПРОЦЕСЪТ

01

ЗАПИТВАНЕ

Може да се свържете с нас по различни начини. Ако сте дистрибутор, ще имате достъп до онлайн система за конфигуриране, с която да конфигурирате проекта си онлайн и да получите оферта на момента. В противен случай просто ни изпратете имейл с подробности за проекта Ви и спецификация на прозорците и вратите.
02

КОНСУЛТАЦИЯ

Ако знаете точната спецификация на прозорците и вратите, преминете към стъпка 3. Ако не, ще ви се обадим и ще обсъдим Вашия проект. Заедно избираме най-добрата продуктова линия, която пасва на видовете отваряне, размери и предпочитания за топло и звукоизолация. Ние ще улесним Вашия избор, давайки Ви практичени съвети въз основа на богатия ни 25 годишен опит.
03

ОФЕРИРАНЕ И ДОГОВАРЯНЕ

Конфигурираме Вашата спецификация в система ни, която ще генерира оферта с ценова и техническа информация. Ще Ви изпратим офертата и ще се свържем с Вас за обратна връзка в рамките на няколко дни. На този етап договаряме цената, спецификацията, времето за изпълнение и т.н.
04

ИЗМЕРВАНЕ И ДОГОВОР

Посещаваме обекта, за да направим измервания на прозорците и проверяваме строителната площадка. Обсъждаме аспекти на доставката, подготвителните процеси, необходими за стартиране на инсталацията, довършителните процеси и предаването на проекта. След като изясним всички подробности, пристъпваме към подписването на договора, уреждаме плащането и започваме производството.
05

ДОСТАВКА И МОНТАЖ

Доставяме и инсталираме всички продукти в съответствие с параметрите, посочени в договора. Ако сте дистрибутор или строителна фирма, можете свободно да изберете дали да включите доставката и монтажа в договора.
06

ПРЕДАВАНЕ

След като инсталацията приключи, издаваме гаранционна карта, сертификат за съответствие CE и EN сертификат за съответствие. След това организираме предаването на завършения проект.

ПРОДУКТИ

eticom_reference_litos_dianabad-4

Стъклопакети

Eticom_sample_product

Входни Врати и Аксесоари

ПРОЕКТИ

TOP