×

HEAD OFFICE

Tel: 0700 14 0 18
Address: Petrich, ul. "Rokfeler" 108

OFFICE SOFIA

Tel: +359 889 317 615
Address: Sofia, bul. Bratia Bakston 42

INTERNATIONAL SALES

Tel: 0700 14 0 18
E-mail: eticom@eticom.bg

ПРЕДСТAВЯНЕ НА КОМПАНИЯТА

КОИ СМЕ НИЕ И КАКВО ПРАВИМ

Етиком ООД е основана през 1991г. в Петрич – град-кръстопът между България, Македония и Гърция. Оттогава сме един от лидерите на пазара, които произвеждат PVC и алуминиеви прозорци, врати и стъклопакети. Фокусът винаги е бил върху качеството на продуктите, ефективността на производствения процес и удовлетвореността на клиентите.
Ние сме компания, ориентирана предимно към износа. Около 80% от произведените прозорци, врати и аксесоари се изнасят в Европа до държави като Белгия, Гърция, Германия, Франция, Италия, Испания, Холандия и др. Компанията притежава всички необходими сертификати за пазарите, в които оперира. Нашите продукти са тествани в един от най-добрите институти в Германия и Италия. Доставчиците ни на суровини, машини и софтуер са световни лидери в областта си - Roto, Salamander / Brugmann, Gealan, Saint Gobain, Hoppe, Urban, Klaes, Schucco и Reyners. Разполагаме с модерно производствено съоръжение, оборудвано с модерни машини с обща площ над 8500 квадратни метра.
Напредналите производствени технологии и висококачествените продукти, наред с услугите ни, ориентирани към клиента, ни помогнаха да се позиционираме и да присъстваме постоянно на европейския пазар.
Всички наши партньори могат да разчитат на честно, коректно и дългосрочно сътрудничество с Етиком.
Ползите от работата с Етиком са специализираните решение, които предлагаме, личното и внимателно отношение, лесната и учтива комуникация с професионалния екип на компанията.
eticom_factory_outside

СТАТИСТИКА

80%

ОТ ПРОИЗВОДСТВОТО ЗА ИЗНОС

90+

РАМКИ СЕ ПРОИЗВЕЖДАТ НА ДЕН

8500

КВ.М ПРОИЗВОДСТВЕНА ПЛОЩ

300+

ДИСТРИБУТОРИ В ЦЯЛА ЕВРОПА

РАБОТЕТЕ С НАС

Може да разчитате на честно, коректно, дългосрочно сътрудничество с Етиком!

TOP